MOJA POT

Urška Hočevar sem po izobrazbi magistra farmacije. Znanje iz homeopatije sem pridobivala pri najbolj znanih in uglednih homeopatih današnjega časa.

Opravila sem obsežno izobraževanje na priznani Akademiji za klasično homeopatijo (IACH) v Grčiji, ki jo vodi prof. George Vithoulkas, dobitnik alternativne Nobelove nagrade za oživljanje homeopatskega zdravljenja in izobraževanje na področju homeopatije z najvišjimi standardi.

Izobraževanje sem zaključila s pridobitvijo diplome IACH. Bila sem prva slovenska magistra farmacije, ki je pridobila diplomo IACH.

Znanje neprestano poglabljam in utrjujem s kontinuiranim študijem literature, z udeležbo na seminarjih doma in v tujini, ter kot stalna članica večih mednarodnih študijskih skupin, ki jih vodi priznani belgijski homeopat Erik van Woensel. Erik van Woensel je avtor večih izjemnih knjig s področja teorije homeopatije in prikaza praktične uporabe na številnih primerih v praksi.
Izobraževala sem se tudi pri dr. Rajan Sankaranu, na akademiji The other song (Indija).

Ves čas sem iskala dodatna znanja in se učila komplementarnih metod zdravljenja. Med drugim sem pridobila certifikat Centra Edwarda Bacha za svetovanje 38 cvetenih esenc po sistemu dr. Edvarda Bacha, nivo 1.

SVETUJEM V LEKARNI NOVA V ŠEMPETRU PRI GORICI.

Več informacij na spodnji povezavi

Znanje klasične homeopatije delim z magistrami farmacije na predavanjih in izobraževalnih študijskih skupinah in učnih delavnicah.

Študij farmacije sem zaključila na Fakulteti za farmacijo na Univerzi v Ljubljani. Po zaključku študija sem se zaposlila v farmacevtski industriji, kjer sem bila dolgo let na vodilnih položajih doma in v tujini.

Konec iskanja in začetek neprestanega učenja in poglabljanja je predstavljalo srečanje s homeopatijo.